По Пътя към Културата на Сърцето.
Възраждането на българщината и България във всички нейни територии!
W е l c o m e !

Search
Enter Keywords:
Начало arrow ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ СОФИЯ ИЗЛЪЧЕНА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В БТА
ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ СОФИЯ ИЗЛЪЧЕНА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В БТА PDF Печат E-mail
ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ СОФИЯ ИЗЛЪЧЕНА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В БТА
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА, ДО ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЧУВСТВУВАТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ДО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ЕВРОПА

ГОСПОДИ СПАСИ НАРОДА СИ
ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА МИР НА ПЛАНЕТАТА

Копие:
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ДО ВСИЧКИ МЕДИИ, ДО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ПО СВЕТА
ДО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО
ДО ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА!
Днес 28 април, 2006 година, се обръщаме към всички българи по света.
Ние излъчваме днес нашия протест срещу Силовия подход с който се действува от страна на днешното правителство, имаме предвид най-вече вчерашните действия с пресилено надутите никому ненужни изключителни мерки за сигурност. Ние сме против разполагането на военни бази в България, против сключването на сегашния продажен договор без да има всенародно допитване – референдум.
Ние сме за Европа на Мира и Хармонията, а не за Европа намираща се под контрол на НАТО. Американски войници и военни бази в България, не бива да се допускат върху свещената българска земя. Това би било предателството към Българския дух, което  трудно ще бъде изтрито във времето. България и в частност София трябва да се превърнат  в оазис на Мира и миротворството, но не по пътя на военните бази, а по пътя на новите институции на ООН.
С оглед на новата епоха в която навлизаме, с оглед на събитията които чукат на вратата, ние заявяваме нашата воля за промени. Вслушайте се в гласа на народа! Българите искат промени. Българите търсят новия светъл ден, в който, както е казал Учителя и Мъдреца: Слънцето вече грее, а Правдата строи нови пътища. Осиромашели са те за стария и грешен живот, отказали са се вече от всички заблуждения. Българите са тези, които трябва да предадат на другите народи новия модел на обществени отношения, модела на новата държавност.
В София ще бъде подписан окончателния договор за Мира на планетата ни. София ще бъде втори Йерусалим. Тук в София ще се премести и самата главна квартира на ООН. България е духовен кредитор, духовен разпространител и разсадник на новите идеи и модели из целия свят. Нашите пророци и мъдреци, духовни учители, са го предрекли всичко това.
Събудете се българи! Запазете България! Българския народ е приготовляван 5400 години. Той е пазен от Бога. За да може на днешното време да изпълни волята и задачата, която Бог му възлага. Идва време когато цялата земя ще стане една голяма държава, с едно общо управление, общ Парламент. Но преди това трябва да стане Европа на Европейски Съединени щати, с общ парламент и  общи граници. Обаче за това военни бази не са нужни върху българска свещена земя! Българската земя трябва да служи за Просвета на Планетата, а не за военен полигон! Това е земята, която е родила богомилството,  а самите богу-мили са разнесли просвета на Европа още преди 10 века.
Американските военни бази са нож в гърба на Европейския съюз, даже на самото НАТО, което би трябвало ако е цивилизовано, / а не просто куртоазни и лицемерни приказки а ла Калфин за нови стратегически действителности/ да се трансформира в хуманитарна организация и така да приключи своята първоначална дейност. Реакцията на българския народ срещу настаняването на военни бази е справедлива. Разберете: Самото допускане на базите в България е предателство към духа на българския народ. Ако въобще ще има допускане, то трябва да премине през референдум. Правото на глас е свещено право за всеки народ и то трябва да се зачита от всички структури на Властта върху тази Планета. Употребата на насилие в днешната ситуация, когато цялото човечество е петимно за мир, е крайно недопустимо. Структури като днешното НАТО, са обречени от Духа на времето, ако продължават да разширяват битката си за зони на влияние върху Балканския полуостров, в тази част на света, най-вече България и Украйна. Очевиден е големият интерес към тези две страни!

Ние, долуподписаните заявяваме: Ще устояваме Каузата на Мира на планетата в името на Великите българи, положили живота си за свободата на тази страна, в името на великите идеали и духовни центрове, излъчвали цивилизационни импулси по света тук от тази свещена земя България.
България трябва да се определи окончателно – за война или за мир ще ратува! България или ще влиза в цивилизования Европейския съюз или ще бъде придатък на натовското лоби в  Брюксел, което залязва закономерно. Време е да се избере нашия път на българи: Към старото или към новото ще вървим! Време разделно за българите!
Какво ще правим с България – трябва ли да прегазим и разпродадем свещената земя, древните тракийски светилища, не трябва ли да се замислим на новото поколение българи, които са петимни за новите ценностни модели, които България е призвана да излъчи към света, трябва ли да препречваме пътя на туристическия поток и жаждата на културна Европа да се запознае с древните храмове, и всичко това заради евтиния повод да предоставим територия на 4 американски военни бази, а самите те, нямащи нищо общо с цивилизационния път на Европа.
Всеки който посегне на България, а тя между впрочем сега с военните бази ще стане и мишена, нека знае, че посяга на свещена земя. Всички българи от всички точки на планетата, е време да си подадат ръка и да се обединят в името на Нова България. България трябва да бъде балансьор в новото време, между силите на Старото и силите на Новото, което идва. България е свързана с бъдещия мир на Планетата.
Посланието дадено във Фатима на 13 юли 1917 год. се сбъдва:
„Русия ще се обърне отново към Бога и ще намери Пътя към Бога чрез един малък народ с превратна съдба, за да има живота на Земята.”
Да поемем съдбините на България в ръцете си! Да излъчим нови фигури в новия български парламент наесен! Всички будни и родолюбиви българи са призвани за това! Можем да корегираме направените досега погрешки, включително и допуснатото преди години нападение оттук на Югославия, единствено чрез един бъдещ референдум. Всичко друго се оказва противоконституционно. Настъпи времето, когато трябва да започнем да действуваме!  Господи спаси българския народ от чужди домогвания! Мир на Планетата!
Подписи: Българска Родна Партия
                 Движение за мир и неутралитет
                 Културна Асоциация Беинса Дуно
                 Международен симпозиум Седем Рлски езера


Аргумент за правота на нашите действия и декларация
Конди Райс: Договорът за разполагане на американски бази у вас е исторически


  • Договорът за разполагането на американски военни бази в България е исторически, отбеляза от своя страна Кондълиза Райс. Брифингът продължи около 15 минути, за които държавният секретар на САЩ отговори на четири въпроса.
  • Според Райс, САЩ нямат практиката да развиват и разширяват своята структура от военни бази. Имаме военни съоръжения в ключовите ни съюзници по света, с които се споразумяваме да ги ползваме за наши общи цели, подчерта тя.
  • "Очакваме с нетърпение да продължаваме да си сътрудничим с България, за да можем да отговорим на всички огромни предизвикателства, с които се сблъскваме и които произтичат от тероризма и разпространението на оръжия за масово поразяване."
  • Съветът за сигурност на ООН трябва да е готов да предприеме действия срещу Иран, ако страната не се съобрази с исканията на международната общност за ядрената му програма, посочи още Райс, но уточни че е "твърде малко вероятно" Техеран да се подчини и да преустанови обогатяването на уран.
  • САЩ смятат, че ако иска да запази авторитета си, Съветът за сигурност трябва да предприеме действия, подчерта тя.
  • Кондълиза Райс оцени високо организацията на Софийската среща и изказа солидарността на САЩ с българите, пострадали при наводненията в страната.
  

Copyright2005 © www.7rilskiezera.com