По Пътя към Културата на Сърцето.
Възраждането на българщината и България във всички нейни територии!
W е l c o m e !

Search
Enter Keywords:
Начало arrow ДВЕТЕ БЪЛГАРИИ И НОВИЯ СЦЕНАРИЙ
ДВЕТЕ БЪЛГАРИИ И НОВИЯ СЦЕНАРИЙ PDF Печат E-mail
ДВЕТЕ БЪЛГАРИИ И НОВИЯ СЦЕНАРИЙ

Има две Българии – едната на българския трудов народ, и другата на Елита, парвенютата, търтеите – търсещи да се захранят на гърба на другия.
Коя е другата България, която се показва по сателитния канал ТиВи България? Очевидно, това е същата България, която трябва да обслужва идеологията на елита и търтеите. В Другата България, народът не говори, в нея говорят тези, които са напуснали страната, и които като безродници скитат за да припечелят нещо с малко труд и далавера.

Защо да се делят хората на българи, евреи, турци и прочие! Кой ги дели хората по този начин на принципа – Разделяй и владей! Нима мюсюлманите се интересуват дали ще го чуват гласа на ходжата в центъра на София или не, глас разпръскван от силните микрофони от върха на джамията, която би трябвало да бъде отдавна само един музей.
Защо въобще жителите на една страна да се насъскват един срещу друг, по етнически и религиозен принцип? Кой всъщност извършва това фино невидимо противопоставяне, режисирано от медиите като по някакъв вътрешен план, задействан от нечий ДжиЕс Ем?
Фактите – какви са, кой управлява сега България! Беше ли режисирана т.нар. ноемврийска промяна на управлението1 както и събитията пред Парламента! Кой бе режисьорът и какъв интерес имаше той от това! Какво стана след този театър, нещо измени ли се, или всъщност след многото шум и изкуствен палеж, се извърши едно невероятно престъпление в икономиката на страната. Започна се узаконеното прехвърляне на собствеността в ръцете на няколко стотин търтеи! Фактите! Кой управлява българските институции, тези хора българи ли са и защо не са българи по произход след като управляват България!
Справка:
България действително понастоящем се управлява от голям процент небългари?

В действителност хората се делят по единствения признак: култура и степен на еволюиране.
Едните са тези, които без значение какви са по националност, плюят по земята, тъпчат я и газят я, проявяват след това към нея лицемерие под флага на екология, леят крокодилски сълзи, когато са от по-слабата страна, но затова пък когато са от силната страна – не си поплюват и мачкат всичко, което не е съгласно с тяхното мнение.
Другите са тези, които се опитват нещо да изменят, за да може нещата да тръгнат по новому. Нещо да се подобри на тази измъчена земя.
За съжаление, първите живеят в обстановка, която е така устроена, че не им позволява наистина да уловят със сетивата си, нормалната ситуация, и всъщност те виждат събитията през призмата на зомбирани същества.
Вторите, които с хиляди трудности са успели донякъде да премахнат завесата, през която се подава откъслечно обективната информация, тъй като не са зомбита, много по-трудно възприемат действителността, те са по-чувствителни, и тъй като анализаторите у тях работят нормално, когато срещнат изкривена черта, търсят начин да изменят нещо.
Едната България жадува и е петимна за някаква промяна в устройството на живота.
Втората България се е вкопчила в старото положение и за нищо на света не иска нещо да се изменя.

Първата България търси новото и не вижда повече смисъл в старото положение, а втората България се чувства застрашена от всяка една промяна.

В първата България е народът, който няма какво повече да губи освен мъката си и оковите си. Във втората България са чиновниците, парвенютата, политическия и банков елит, финансовата олигархия, която е разпределила между двеста триста фамилии управлението на цялата власт в София.
Очевидно за в Бъдеще, място в България като територия, за двете Българии няма. Или едната, или другата!
Обикновено, едната България се проявява в едни политически формирования, докато другата в тези партии и обществени групировки, които искат промяната. Първите искат запазване на статуквото и никаква промяна, вторите искат промяна. И двата вида партии са формирани от противопоставени българи. Едните, които имат благосъстояние и имат какво да загубят от промяната, другите, които нямат и нямат нищо какво да губят от промяната освен оковите си. Тази България, която иска промяна на ситуацията трябва обаче да създаде в недрата си, без да се режисира отгоре както досега, една нова формация, тоест партия или движение породени отдолу от низините, с която да се извоюва новото положение. Другата България, на силните на деня, очевидно няма да се откаже доброволно от властта. Напротив нейните апетити нарастват, и старите привилегии на комунистическите апаратчици, днес са детска играчка пред новите изисквания на бившите синове и дъщери, комсомолски лидери. Очевидно разходките из Европа и бизнес интересите са преекспонирали тяхната алчност и единствено чрез силно законодателство те могат да бъдат принудени да напуснат властта. Двете Българии е необходимо да се разберат всяка в себе си как ще действуват, защото като пространствено временен континуум всъщност България е само една. Здравето и образованието не мота да бъдат нито леви, нито десни, нито пък болниците могат да обслужват само едната или другата България въпреки, стремежа на елита от едната България да се окопае и в тази област на обществения живот. Болници и колежи само за тях! Новата България в момента се самоосъзнава и започва да разбира приказката на Кан Кубрат за снопа от пръчки. Времето, което идва не търпи стари фигури, нужни са хора с ново мислене, а очевидно въпреки натрупания паричен потенциал в старата България липсват хора с идеи и истинска инициатива. Намират се безспорно мениджъри и слуги, които да обслужват чуждото владение, но като цяло, като ввъ всяка залязваща империя, и тука текат мощни разложителни процеси. Бързо препрехвърляне на дялове, акции, капитали, безсмислени вложения, в краткосрочни операции, евтини далавери, жалки битки за лъвския пай. Всичко в името на потреблението и плюскането. Безмерен егоизъм, разкъсваща отвътре злоба, нечувана завист помежду им, това са бившите комунистически чада, сега собственици на близо 90 процента от материалната собственост на България. Открай време се знае, че собственик е този, който стопанисва и грижовно доказва своята връзка с имота си. Недвижимите имоти, изискват мениджмент, земята обаче изисква отношение, а Природата се нуждае от любов. Старите порядки обаче вклинени във възпитанието на днешните новоизлюпени бизнесмени им пречат да осъзнаят разликата между фабрики и заводи, земя и природа.  Последните две, земята и природата изискват ново законодателство. Старата класа не може да го създаде поради това, че ще загуби своите заграбвания.
Законодателството, то трябва да се изкове от новата България и след това да се приложи в действие. Една част от заграбеното ще се върне на новата държава, ще бъде отново обществена собственост, тук са хижите, туристическите обекти, минералните извори, плажовете, горите и пр.
Земята само при специални случаи трябва да се продава, най-добре е когато земята е общонародна собственост. За Природата е необходимо ново екологично законодателство.
И така, първо двете Българии трябва да се разделят и разграничат. След това, всяка една от тях трябва да поеме по своя път, първата към създаване на новите условия и порядки, втората към връщане на заграбеното. Ако Първата България стои  и очаква някой да й предаде властта, това не само че няма да се случи, ами и останалата част от пустеещите земи и  имоти ще премина в ръцете на търтеите. Пътят е чрез ново законодателство, което да започне начисто, а това е възможно само ако народът осъзнае необходимостта от нов качествен парламент, който трябва да бъде излъчен от народа. Старите партии ще трябва да отстъпят, защото ако пречат ще бъдат пометени от народния гняв и недоволство. Стари политически фигури, действали досега в периода на последните 15 години, са недопустими в новия политически момент. От Новата България са нужни да се излъчат стотина фигури, които да поемат управлението на страната. Сто фигури при положение, че в тази земя са се раждали духовни водачи, будители и всякакви невероятни авторитети разпръскващи светлина по цялата земя, това е прашинка, в сравнение с духовния потенциал на Голямата Духовна Вечна България. Новите фигури просто трябва да отговарят на две условия – да произлизат отдолу и да не са спуснати от досегашните партийни формации, второ, да имат духовен потенциал за да се спускат чрез тях новите модели на управление в страната. Очевидно новата държавност ще бъде от качествено нов тип. Не е нужно да се следват никакви стари модели и да се говорят безсмислици, че Бълтария трябвало винаги да крачи със силните на деня.
Старата България безспорно ще се опита да излъже отново народа и това ще бъде отново нейната поредна грешка. Силовите методи бяха досега опитани изцяло. Те са изчерпани в днешните условия на присъединяване към Европа. Днешните кукли в парламента изпълняват заповедите на няколко объркани кукловода, и ако само малко подухне вятъра на промените, всичко е окончателно рухнало.
Няма какво повече да губи нищо Старата България. Нейното седене и изчакване е резултат от едно вцепенение посадено от миналото, когато за всяко нещо се питаше, ама какво ще стане. Ами, просто народът ще се вдигне и тези сто човека излъчено от него ще трябва да се набележат. Разграничаването на двата типа, от двете Българии, няма да е много сложно, при положение, че в тази малка страна се вижда всичко като на длан. Колкото до методите на досегашното държане под контрол от страна на очевидно съществуващото ционистко лоби, настройващо турци срещу българи и обратно, тези методи са изживели своето време. Управляващото лоби от очевидно небългари, които не защитават с действията си българските интереси, следва да е разбрало своята безизходица. За тях изходът е единствено в напускане на България. Действията им са видни и няма сила, която да ги спаси от разкритията, които безспорно ще последват. Това ционистко лоби е стигнало до своя край в България. Доброволното му оттегляне ще бъде един мъдър изход и за него и за народа на България.
Съд ще има само за тези от неговите членове, които не осъзнават това. Двоен грях е когато освен че се пречи на цял един народ, се излиза и срещу волята на Бога. Този днешния български народ има също своя задача пред Бога, и този, който се осмелява да нарушава този план, бива предупреден и после отстранен.
Една от първите задачи на новото правителство ще бъде да създаде условия за нормално управление на страната. Изолиране на елементите, които досега са сеели вражда и раздори, и изковаване на новото законодателство.
Излъчване на нов парламент, демократично избран от народа, но не от днешните партии и техните лобита.
Стоте фигури в новия парламент трябва да започнат незабавно изковаването на новото законодателство, което ще бъде изцяло ново. Ще се гради нова държавност. Българите не случайно да били известни през вековете като строители на нови държави.
Паралелно с новото законодателство, ще трябва да се създаде и силна вътрешна власт, която да поддържа реда и незабавно отстранява тези елементи, които възпрепятстват новото.
Външно министерство трябва да бъде представено от люде, които ратуват за България и не влизат в безпринципни коалиции. Настоящият процес ще бъде в паралел с новата вълна на Европа, която се надига и която също ще бъде стимулирана от промените в България.


Copyright2005 © www.7rilskiezera.com